Huid en haar

Zahra Adl Dastaa

Zahra Adl

Zahra Adl, huidtherapeut die de manuele therapie beheerst en ook de nieuwe en moderne lichaams- en gezichtstherapieën bij zowel mannen als vrouwen aanbiedt.

Hallo,
Mijn naam is zahra Adl
ik ben huidtherapeut en manuele therapeut.
Op 2015 heb ik mijn diploma voor manuele lymfe thetapie en Endermologie behandeling behaalt. Ik beschik ook sinds 2018 over een diploma voor huidtherapie schoonheids and lift van de Beauty & Medical Academy in Antwerpen. Zowel mennen als wrouwen kunnen in mijn schoonheidssalon Dastaa terecht voor huid en lichaamsbehandelingen. Regelmatig volg ik nascholingen om laatste technieken te beheersen .Een van mijn hobby’s is portretschildere die vaardigheid komt goed van pas wanneer ik gezichtbehandelingen geef en zo harmonie kan
creëren in de schoonheid van je wenkbrauwen en lippen.

Contact met Zahra Adl

Stel hier uw vraag of maak hier uw afspraak

Mail: [email protected]
Tel: 0032 484676911

Onze activiteiten
PLASMA LIFTING

Plasma Lifting

is een veilige methode, zonder littekenweefsel en een kort herstel. Heeft u last van overtollig huid in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie! De Plasmapen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen / verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Lees Meer 

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie

klinkt als een ingewikkeld scheikundig proces, maar het is eigenlijk gewoon een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Toch maakt het de moeilijke naam wel waar, want met Microdermabrasie kunnen wij allerlei huidproblemen aanpakken. Onder andere teveel of te weinig pigment, een verouderde huid of de gevolgen van acné kunnen worden verzacht door middel van deze techniek. Lees dus vooral verder wanneer u meer wilt weten over wat Microdermabrasie voor u kan betekenen. U bent dan ook meteen op de hoogte over wat ongeveer de Microdermabrasie prijzen zijn

Lees Meer 

FILLER BEHANDELING

Filler behandeling

Filler behandeling voor meer volume in het gelaat of het verminderen van vervelende rimpeltjes

Het produkt dat gebruikt wordt is hyaluronzuur, een natuurlijk produkt dat ook in het lichaam aanwezig is. Deze stof kan het volumeverlies van lippen herstellen en gezichtsplooien “ verminderen”. Bovendien kan op verschillende manieren terug volume worden gecreërd aan jukbeenderen, onder de ogen of kaaklijn.

Wij werken bij al onze behandelingen steeds correct en steriel. Bij alle inspuitingen bestaat er een kleine kans dat er een haematoom en/of zwelling ontstaat. Tijdens het intake gesprek zullen wij dit uitvoerig met jou bespreken.

Lees Meer 

Lippen opvullen

Lippen opvullen

Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht. Uw mond is een echte blikvanger. Niet voor niets kleuren vanaf de oudheid vrouwen hun lippen al. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige, sensuele uitstraling. Misschien bent u niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of misschien worden uw lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor u ook de reden mag zijn, The Body Clinic heeft voor u een oplossing voor een lipvergroting.

Lees Meer 

Makeup

Make-up

Micro needling therapie

Microneedling

Naarmate de huid ouder wordt, verliest de huid zijn span- en trekkracht. De huid wordt slapper omdat er minder collageen aangemaakt wordt. De celdeling vertraagd en de conditie van de huid neemt af. Littekens na een operatie of ten gevolge van acne? Pigmentvlekjes? Last van fijne lijntjes en rimpeltjes? Vergrote poriën in het gezicht? Dan is de Micro Needling therapie misschien voor u wel de perfecte optie ! De behandelingen zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypes en alle leeftijden.

Lees Meer 

ENDERMOLOGIE

Endermologie

Is bedoeld om het lichaam te liften, cellulitis en vet te verminderen, de figuur te verbeteren, de borsten te verstevigen en ook spierpijn te verminderen en wordt ook gebruikt voor lymfedrainage. Ook kan mits een speciale Ergolift-kop het gelaat of de decolleté behandeld worden. De behandeling stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 21% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: uw huid zal voor de helft meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de Endermolift-behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Lees Meer 

Huid's Mesotherapie

Mesotherapie bij haar uitvaen

Mesotherapie bij haar uitvaen

Door middel van micro-injecties met voedende stoffen, “een gevitamineerde emulsie”, worden de haarwortels en de slapende haarwortels gereactiveerd.

Deze kleine onderhuidse prikjes in de hoofdhuid zijn zo goed als pijnloos.

Resultaat:

Excessieve haaruitval stopt in 80% van de gevallen al na 4-6 weken.

Vaak worden de nog niet afgestorven haarwortels in de huid terug tot leven gewekt, er zal dan een nieuw haardek tussen het bestaande haar worden gevormd.

Lees Meer 

Huid’s Mesotherapie

Mesotherapie is de modernste en de minst agressieve manier om de huid doeltreffend en snel te  verbeteren. Mesotherapie  is de zuivere en  veilige vorm van huidverbetering en geeft al na één behandeling resultaat. Het is een  anti-aging techniek voor het bestrijden van rimpels.

Lees Meer 

rf method

RF Method

RF-Method : RF Dermalift Gezichtsbehandeling

 • Reiniging
  Peeling
  RF Lift met liftende ampul
  Massage gezicht / hals
  Liftende vliesmasker
  Voedende dag of nacht verzorgingscrème
 • Deze behandeling kan utgebreid worden met hals en decolleté.

Lees Meer